Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su mėsa

Bulvių apkepas su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Mėsa , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą sumalti, sumaišyti su prieskoniais.

  2. Bulves sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įpilti virinto pieno, druskos, viską išmaišyti.

  3. Keptuvę ištepti sviestu, pabarstyti džiūvesėliais.

  4. Bulvių masę dėti 2 cm storio sluoksniu, išlyginti, ant viršaus dėti mėsos faršą ir vėl uždengti bulvių masės sluoksniu, užpilti grietinės, pabarstyti maltais džiūvesėliais ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.

  5. Iškepus šiek tiek atvėsinti, supjaustyti ir patiekti užpylus pomidorų, grietinės ar keptų svogūnų, grybų ir grietinės padažais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kopūstų salotos Sojos pupelių kotletai Kava kitaip Tarkuotų bulvių virtinukai Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!