Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su mėsa

Bulvių apkepas su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 50 gramų
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Mėsa , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą sumalti, sumaišyti su prieskoniais.

  2. Bulves sutarkuoti, įmušti kiaušinį, įpilti virinto pieno, druskos, viską išmaišyti.

  3. Keptuvę ištepti sviestu, pabarstyti džiūvesėliais.

  4. Bulvių masę dėti 2 cm storio sluoksniu, išlyginti, ant viršaus dėti mėsos faršą ir vėl uždengti bulvių masės sluoksniu, užpilti grietinės, pabarstyti maltais džiūvesėliais ir kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1 valandą.

  5. Iškepus šiek tiek atvėsinti, supjaustyti ir patiekti užpylus pomidorų, grietinės ar keptų svogūnų, grybų ir grietinės padažais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos kepsniukai Miltiniai blynai Marinuota strimele Purūs keksiukai Vištienos širdelių guliašas Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!