Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su mėsa ir grybais

Bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 600 gramų
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Pievagrybiai , 300 gramų
  • Svogūnai , 100 gramų
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkiname svogūnus.

  2. Pievagrybius ar kitus grybus susmulkiname kubeliais.

  3. Įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus apie 1 minutę. Po to sudedame faršą ir kepiname apie 15-20 minučių.

  4. Suberiame grybus ir kepiname dar 5 minutes.

  5. Bulves supjaustome griežinėliais ir pakepiname kitoje keptuvėje (įkaitinę aliejų), kol suminkštėja (apie 10 min.).

  6. Į molinius indelius ar vieną kepimo indą sudedame pusę kepintos mėsos su grybais.

  7. Ant viršaus sudedame bulves ir likusią mėsą.

  8. Aptepame majonezu ir apibarstome sutarkuotu sūriu.

  9. Kepame 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Audra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Varškės pyragas su jogurtu Faršu įdarytos paprikos Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!