Greita paieška
Receptai
Draugai
Bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Kategorijos:
Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Bulvės , 600 gramų
- Kiaulienos faršas , 400 gramų
- Pievagrybiai , 300 gramų
- Svogūnai , 100 gramų
- Fermentinis sūris , 150 gramų
- Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Aliejus
Gaminimo instrukcija:
Susmulkiname svogūnus.
Pievagrybius ar kitus grybus susmulkiname kubeliais.
Įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus apie 1 minutę. Po to sudedame faršą ir kepiname apie 15-20 minučių.
Suberiame grybus ir kepiname dar 5 minutes.
Bulves supjaustome griežinėliais ir pakepiname kitoje keptuvėje (įkaitinę aliejų), kol suminkštėja (apie 10 min.).
Į molinius indelius ar vieną kepimo indą sudedame pusę kepintos mėsos su grybais.
Ant viršaus sudedame bulves ir likusią mėsą.
Aptepame majonezu ir apibarstome sutarkuotu sūriu.
Kepame 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
Receptą atsiuntė Audra
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!