Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su mėsa ir grybais

Bulvių apkepas su mėsa ir grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 600 gramų
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Pievagrybiai , 300 gramų
  • Svogūnai , 100 gramų
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
  • Majonezas , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Susmulkiname svogūnus.

  2. Pievagrybius ar kitus grybus susmulkiname kubeliais.

  3. Įkaitiname aliejų ir pakepiname svogūnus apie 1 minutę. Po to sudedame faršą ir kepiname apie 15-20 minučių.

  4. Suberiame grybus ir kepiname dar 5 minutes.

  5. Bulves supjaustome griežinėliais ir pakepiname kitoje keptuvėje (įkaitinę aliejų), kol suminkštėja (apie 10 min.).

  6. Į molinius indelius ar vieną kepimo indą sudedame pusę kepintos mėsos su grybais.

  7. Ant viršaus sudedame bulves ir likusią mėsą.

  8. Aptepame majonezu ir apibarstome sutarkuotu sūriu.

  9. Kepame 20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Audra
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša Taco Troškintos kiaulienos kepenėlės Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!