Greita paieška
Receptai
Draugai
Bulvių apkepas su špinatais
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Bulvės , 500 gramų
- Pievagrybiai , 200 gramų
- Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Špinatai , 300 gramų
- Svogūnai , 1 galva
- Česnakai , 1 skiltelė
- Feta sūris , 150 gramų
- Juodosios alyvuogės , 80 gramų
- Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
- Grietinė , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas bulves išvirti.
Pievagrybius supjaustyti ir apie 2 minutes kepti alyvuogių aliejuje.
Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, supjaustytą svogūną ir česnaką. Pasūdyti ir užbertii pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti.
Bulves supjaustyti griežynėliais ir išdėlioti ant kepimo indo dugno. Ant bulvių užpilti grybų ir špinatų masę. Ant viršaus sudėti alyvuoges ir pasmulkintą fetos sūrį. Grietinę sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulvių apkepo viršaus.
Kepti orkaitėje apie 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Receptą atsiuntė Akvilė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!