Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su špinatais

Bulvių apkepas su špinatais
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Špinatai , 300 gramų
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Feta sūris , 150 gramų
  • Juodosios alyvuogės , 80 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Grietinė , 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskustas bulves išvirti.

  2. Pievagrybius supjaustyti ir apie 2 minutes kepti alyvuogių aliejuje.

  3. Pievagrybius išimti ir toje pačioje keptuvėje apkepinti špinatus, supjaustytą svogūną ir česnaką. Pasūdyti ir užbertii pipirų. Sudėti pievagrybius ir išmaišyti.

  4. Bulves supjaustyti griežynėliais ir išdėlioti ant kepimo indo dugno. Ant bulvių užpilti grybų ir špinatų masę. Ant viršaus sudėti alyvuoges ir pasmulkintą fetos sūrį. Grietinę sumaišyti su grietinėle ir užpilti ant bulvių apkepo viršaus.

  5. Kepti orkaitėje apie 10-15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Akvilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Lietuviška  balta mišrainė Naminė pica Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!