Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su sūriu ir burokėliais

Bulvių apkepas su sūriu ir burokėliais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grietinė , 200 mililitrų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Krapai , 1 valgomasis šaukštas
  • Krienai , 1 valgomasis šaukštas
  • Bulvės , 750 gramų
  • Sūris , 250 gramų
  • Burokėliai , 200 gramų
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Dubenėlyje suplakite grietinę, kiaušinius, krienus ir krapus.

  2. Pusę porcijos supjaustytų bulvių sudėkite į skardą. Pasūdykite, pabarstykite maltais pipiras ir 1/3 sūriu. Ant viršaus sudėkite burokėlius ir vėl užbarstykite sūriu. Po to sudėkite likusias bulves, prieskonius, viską užpilkite grietine ir likusiu sūriu.

  3. Apkepą uždenkite folija ir 30 min. kepkite 180 laipsnių orkaitėje. Po to nuimkite foliją ir kepkite dar 15 min. Baigus kepti, palikite 15 min. formoje, vėliau apverskite ant lėkštės.

Receptą atsiuntė Nijolė
Komentarai1
Mute911

o tai kaip cia per toki trumpa laika ir bulves ir burokeliai iskepa?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Dešrelės su bulvėmis Grybų padažas Silkė su cinamonu Mieliniai čeburėkai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!