Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių apkepas su sūriu ir svogūnų laiškais

Bulvių apkepas su sūriu ir svogūnų laiškais
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Grietinė , 6 valgomieji šaukštai
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Fermentinis sūris , 150 gramų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nulupti ir supjaustyti griežinėliais.

  2. Grietinę sumaišyti su druska ir kitais prieskoniais. Tinka prieskoniai bulvėms.

  3. Sutarkuoti sūrį. Svogūnų laiškus susmulkinti.

  4. Bulvių griežinėlius sudėti į kepimo indą, užpilti grietine ir uždengus folija viršų kepti 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Po to nuimti foliją, viršų pabarstyti sūriu ir grąžinti į orkaitę 5-10 min.

  5. Iškepusį bulvių apkepą pabarstyti svogūnais.

  6. Turėtų patikti mėgstantiems bulves. Tinka ir kaip garnyras. :)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virti briuselio kopūstai su sviestu Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!