Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių, burokėlių ir krienų mišrainė

Bulvių, burokėlių ir krienų mišrainė
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Burokėliai , 250 gramų
  • Majonezas , 100 gramų
  • Augalinis aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Krienai , 25 gramai
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kiaušiniai , 2 valgomieji šaukštai
  • Alyvuogės
  • Petražolės
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir burokėlius išvirkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais, sudėkite krienus. Viską sumaišykite, pasūdykite, įberkite pipirų, įpilkite acto, aliejaus, gerai išmaišykite ir 1-2 valandoms pastatykite į šaldytuvą. Po to užpilkite majonezo.

  2. Mišrainę papuoškite žaliomis petražolėmis, virtų kiaušinių griežinėliais ir alyvuogėmis.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai1
daiva

labai skanu:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Sluoksniuotos tuno salotos Žuvienė iš upėtakio Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!