Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių garnyras „Akordeonas“

Bulvių garnyras „Akordeonas“
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 3

Gaminimo instrukcija:
  1. bulvės, aliejus, druska ir bulvių prieskoniai.

  2. Nuplaukite keletą nedidelių, raudonos spalvos bulvių, supjaustykite jas plonomis juostelėmis skersai, neperpjaunant iki galo (kaip armonikėlę). Apšlakstykite aliejumi, pabarstykite stambia druska, prieskoniais ir kepkite orkaitėje. Taip paruoštas bulves patiekite prie mėsos, žuvies ar tiesiog kaip užkandį su bet kokiu skaniu padažu.

Komentarai3
nijole

dar galima sūrio į tarpelius įdėti

Sandra

jos man labai tinka prie lauko kepsniu, patariu isbandyti

nijole

Puošniai atrodo tos armonikėlės

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuoti žiediniai kopūstai Grybų padažas Sojos pupelių kotletai Želė tortas „Vasarėlė“ Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!