BULVIŲ IR KOKOSŲ SALOTOS

6 vidutinės bulvės
425 ml jogurto
2 šaukšteliai druskos
100 g tarkuoto kokoso
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštelis juodųjų garstyčių sėklų
1 šaukštas tarkuoto šviežio imbiero
1 susmulkinta šviežia paprika
2 pomidorai
kelios petražolių šakelės
Bulves virkite, kol suminkštės. Nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sudėkite į dubenį. Atšaldykite. Jogurtą sumaišykite su druska ir tarkuotu kokosu. Mažoje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite garstyčių sėklas. Keptuvę iš karto uždenkite, kad sėklos nešokinėtų per kraštus. Kai liausis sproginėjusios, suberkite imbierą ir papriką. Kelias sekundes pamaišykite. Supilkite įį indą su jogurtu, sudėkite bulves, išmaišykite ir atsargiai sukratykite, kad bulvės vienodai pasidengtų jogurtu bei prieskoniais. Salotas patiekite atššaldyžtas, papuošštas petršažolės šakele bei pomidoro skiltelėėmis.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųMielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.
Rodyti kitą patarimą