Greita paieška
Receptai
Draugai
Bulvių ir mėsos apkepas
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Virtos bulvės , 5 vienetai
- Margarinas , 100 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Fermentinis sūris , 50 gramų
- Virta mėsa , 200 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Bulvės stambiai sutarkuojamos.
Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais.
Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama susmulkinta mėsa, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto.
Kepama 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
Skanaus
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!