Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir mėsos apkepas

Bulvių ir mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Virtos bulvės , 5 vienetai
  • Margarinas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Virta mėsa , 200 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvės stambiai sutarkuojamos.

  2. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais.

  3. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama susmulkinta mėsa, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto.

  4. Kepama 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
    Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinių baltymus greičiau išplaksite ir jie bus puresni, jei į juos įbersite žiupsnelį druskos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mielinė plonapadės picos tešla Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Vengrijos agurkai Makaronai su pomidorais ir sūriu Sūrio lazdelės Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!