Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir mėsos apkepas

Bulvių ir mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Virtos bulvės , 5 vienetai
  • Margarinas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Fermentinis sūris , 50 gramų
  • Virta mėsa , 200 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvės stambiai sutarkuojamos.

  2. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais.

  3. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama susmulkinta mėsa, ant jų vėl uždedama bulvių masė, užbarstoma sūriu ir apdedama gabaliukais sviesto.

  4. Kepama 180 laipsnių orkaitėje 25 min. Valgoma su raugintais agurkais arba kopūstais.
    Skanaus

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Kiaulienos nugarinė su sūriu Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Naminiai kotletai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!