Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir mėsos apkepas

Bulvių ir mėsos apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Bulvių apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Kumpis , 350 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Kiaušinai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves ir svogūną sutarkuokite burokine tarka.

  2. Rūkytą kumpį supjaustykite juostelėmis.

  3. Mėsą sumaišykite su tarkuotomis daržovėmis.

  4. Įmaišykite prieskonius ir kiaušinių plakinį. Jei kiaušiniai maži - muškite 3.

  5. Sudėkite į stiklinį kepimo indą.

  6. Kepkite 1 valandą 180-190° C orkaitėje.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Morkų blynai Silkė su cinamonu Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuota višta kepta orkaitėje su bulvytėmis Bacardi Mojito [mochito] kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!