Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir mėsos pyragas

Bulvių ir mėsos pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Svogūnai , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Mairūnas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kmynai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 80 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Tešlai:
  • Bulvės , 800 gramų
  • Krakmolas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirkite, ataušinkite ir sumalkite.

  2. Maišykite su krakmolu, tryniais, barstykite druska, pipirais.

  3. Tešlą ant džiūvėsėliais pabarstyto stalo kočiokite iki 0,5 cm storio.

  4. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir suberkite į maltą mėsą. Ją maišykite su kiaušiniais, petražolėmis, mairūnais ir kmynais.

  5. Mėsą sudėkite ant sviestu pateptos skardos.

  6. Ant mėsos dėkite bulvių tešlą ir kepkite 45-60 min. orkaitėje (200 C). Skanaus

Receptą atsiuntė Glorija
Komentarai1
re2r

jovalas konkretus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdančios žuvies kvapo nebus, jei puodą, kuriame ji verda, pridengsite lininio audinio gabalu ir ant jo užėsite dangtį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virtos “gėlytės” Burokėlių mišrainė su majonezu Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!