Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir mėsos pyragas

Bulvių ir mėsos pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Svogūnai , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kiaulienos faršas , 400 gramų
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
  • Mairūnas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Kmynai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 80 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
Tešlai:
  • Bulvės , 800 gramų
  • Krakmolas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves išvirkite, ataušinkite ir sumalkite.

  2. Maišykite su krakmolu, tryniais, barstykite druska, pipirais.

  3. Tešlą ant džiūvėsėliais pabarstyto stalo kočiokite iki 0,5 cm storio.

  4. Svogūnus smulkiai supjaustykite ir suberkite į maltą mėsą. Ją maišykite su kiaušiniais, petražolėmis, mairūnais ir kmynais.

  5. Mėsą sudėkite ant sviestu pateptos skardos.

  6. Ant mėsos dėkite bulvių tešlą ir kepkite 45-60 min. orkaitėje (200 C). Skanaus

Receptą atsiuntė Glorija
Komentarai1
re2r

jovalas konkretus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Burokėlių salotos Grybų padažas Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!