Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių ir porų sriuba

Bulvių ir porų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Trintos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 5 vienetai
  • Porai , 1 vienetas
  • Grietinėlė , 100 mililitrų
  • Svogūnai , 0,5 vieneto
  • Druska , 1 žiupsnelis
Pabarstymui:
  • Sūris , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, porus ir svogūną supjaustyti. Viską sudėti į puodą ir užpilti nedideliu kiekiu vandens. Virti apie 20 minučių.

  2. Sutrinti elektriniu trintuvu, supilti grietinėlę, pagardinti druska ir dar kartą užvirinti.

  3. Patiekiant į kiekvieną lėkštę berti sūrio.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės su padažu Želė tortas „Vasarėlė“ Keksiukai su spanguolėmis Orkaitėje keptas ešerys Jogurtinis tortukas su braškėmis Skaniausias šokoladinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!