Greita paieška
Receptai
Draugai

bulvių košė su šonine ir kopūstais

bulvių košė su šonine ir kopūstais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvių (kiekis priklauso nuo dydžio, apie 6 bulves didelio dydžio)
    Mažo šviežio kopūsto
    1 svogūno
    Kelių saujų kubeliais pjaustytos rūkytos šoninės
    1 šaukštelio maltos saldžios paprikos
    bulvių patiekalų prieskonių, juodųjų pipirų, druskos

  2. Išvirkite pasūdytame vandenyje bulves. Po to jas sutrinkite į košę (pieno ir grietinės nereikia). Kol verda bulvės, kitame puode sūriame vandenyje apvirkite kopūstą. Virti reikia apie 10–15 minučių. Suminkštėjusį kopūstą nusunkite ir stambiai supjaustykite lapus.

    Didelėje keptuvėje ar troškintuve pakepkite smulkiai supjaustytą svogūną. Tada sudėkite kubeliais pjaustytą šoninę ir pakepkite kartu su svogūnais. Įberkite pipirų. Sudėkite trintas bulves ir kopūstą ir viską labai gerai sumaišykite. Bulvės šiek tiek patyžta ir sulimpa su kopūstais bei šonine. Išjunkite ugnį, uždenkite viską dangčiu (jį puikiai atstoja folija ar didelė lėkštė) ir palaikykite apie 15 minučių.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skaniausias pyragas Žemaičių blynai su faršu Kugelis su cukinija Moliūgų sriuba su ryžiais Dancing bubbles Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!