Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių kroketėliai

Bulvių kroketėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Įdarui:
  • Mėsa, vira , 200 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Druska
  • Sultinys , 2 valgomieji šaukštai
  • Pipirai
Tešlai:
  • Kiaušinio tyniai , 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai , 0,5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai , 0,5 stiklinės
  • Taukai , 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtas bulves sumalti, sudėti kvietinius miltus, kiaušinio trynį, druskos, gerai suminkyti, daryti apvalius, mėsa įdarytus, kroketėlius, apvolioti pyrago džiūvesėliuose ir virti karštuose taukuose, kol pagels.

  2. Įdarui skirtą mėsą sumalti, pridėti sviesto, pakepintą svogūną, druskos, pipirų ir 2 – 3 šaukštus sultinio. Viską sumaišyti ir taip paruošta mase įdaryti kroketėlius.
    Papuošti petražolių lapeliais. Į stalą paduoti karštus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Čenakai Žemaičių blynai su faršu Burokėlių mišrainė su majonezu Sausainiukai be kiaušinių
Reklama
Prisijunk prie mūsų!