Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių kukuliai su tunu

Bulvių kukuliai su tunu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas , 1 valgomasis šaukštas
  • Agurkai , 0,5 vieneto
  • Kaparėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 120 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Reikės:
  • Bulvės , 650 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kiaušinai, virti , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Konservuotas tunas , 200 gramų
  • Kaparėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 400 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sutrinti. Įmaišyti sviesto gabaliuką ir atvėsinti.

  2. Į bulvių košę sudėti susmulkintu virtus kiaušinius, svogūnus, citrinos sultis, kapotas petražoles, tuną, konservuotą aliejuje, druską ir kaparėlius.

  3. Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus. Juos apvoliokite kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  4. Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels.

  5. Patiekite su padažu. Padažas: agurką sutarkuokite (tinka tiek šviežias, tiek marinuotas). Majonezą sumaišykite su jogurtu, agurkais, smulkintais kaparėliais ir petražolėmis.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas orkaitėje Miltiniai blynai Burokėlių salotos Kiaulienos nugarinė su sūriu Čenakai Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!