Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių kukuliai su tunu

Bulvių kukuliai su tunu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Jogurtas , 1 valgomasis šaukštas
  • Agurkai , 0,5 vieneto
  • Kaparėliai , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 1 valgomasis šaukštas
Apvoliojimui:
  • Džiūvėsėliai , 120 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Reikės:
  • Bulvės , 650 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kiaušinai, virti , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Petražolės , 2 valgomieji šaukštai
  • Konservuotas tunas , 200 gramų
  • Kaparėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 400 mililitrų
  • Druska , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirtas bulves sutrinti. Įmaišyti sviesto gabaliuką ir atvėsinti.

  2. Į bulvių košę sudėti susmulkintu virtus kiaušinius, svogūnus, citrinos sultis, kapotas petražoles, tuną, konservuotą aliejuje, druską ir kaparėlius.

  3. Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus. Juos apvoliokite kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose.

  4. Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels.

  5. Patiekite su padažu. Padažas: agurką sutarkuokite (tinka tiek šviežias, tiek marinuotas). Majonezą sumaišykite su jogurtu, agurkais, smulkintais kaparėliais ir petražolėmis.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvį nebus nemalonaus žuvies kvapo, jei į keptuvę įdėsite porą citrinos griežinėlių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Zrazai su trimis įdarais Miltiniai blynai Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!