Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Buvės , 1 kilogramas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, vieną svogūną ir česnako skilteles nulupti, nuplauti ir viską smulkiai sutarkuoti.

  2. Pieną ir aliejų užvirinti ir supilti į tarkuotas bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą masę supilti į kepimo skardą ir dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 60 minučių

  4. Padažui labai mažame kiekyje aliejaus pakepinti vieną smulkintą svogūną ir pjaustytus pievagrybius, paskaninti druska, pipirais. Baigiant kepti, supilti grietinėlę ir pakaitinti, kad sutirštėtų

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Folijoje keptos bulvės Čenakai Grybų padažas Purūs keksiukai Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!