Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Buvės , 1 kilogramas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, vieną svogūną ir česnako skilteles nulupti, nuplauti ir viską smulkiai sutarkuoti.

  2. Pieną ir aliejų užvirinti ir supilti į tarkuotas bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą masę supilti į kepimo skardą ir dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 60 minučių

  4. Padažui labai mažame kiekyje aliejaus pakepinti vieną smulkintą svogūną ir pjaustytus pievagrybius, paskaninti druska, pipirais. Baigiant kepti, supilti grietinėlę ir pakaitinti, kad sutirštėtų

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei jus kankina nemiga, 500 g salotų lapų 5 minutes virkite viename litre vandens. Po to atvėsinkite ir perkoškite. Prieš miegą iškerkite po stiklinę šio gėrimo.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Grybų padažas Žemaičių blynai su faršu Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Čenakai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!