Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu

Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Buvės , 1 kilogramas
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Grietinėlė , 200 mililitrų
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves nuskusti, vieną svogūną ir česnako skilteles nulupti, nuplauti ir viską smulkiai sutarkuoti.

  2. Pieną ir aliejų užvirinti ir supilti į tarkuotas bulves. Paskaninti druska ir pipirais. Viską gerai išmaišyti.

  3. Paruoštą masę supilti į kepimo skardą ir dėti į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepti apie 60 minučių

  4. Padažui labai mažame kiekyje aliejaus pakepinti vieną smulkintą svogūną ir pjaustytus pievagrybius, paskaninti druska, pipirais. Baigiant kepti, supilti grietinėlę ir pakaitinti, kad sutirštėtų

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Makaronai su pomidorais ir sūriu Slyvų pyragas Mielinė plonapadės picos tešla Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!