Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais

Bulvių pyragas su mėsa ir grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 4

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 5 virtos bulvės,
    4 – 5 šaukštai miltų,
    5 šaukštai manų kruopų,
    2 šaukštai riebalų,
    1 kiaušinis.

    Įdarui:
    2 šaukštai riebalų,
    1 svogūnas,
    200 g virtos mėsos,
    100 g grybų,
    2 šaukštai džiūvėsių,
    1 – 2 kiaušiniai,
    petražolių lapeliai,
    druska.

  2. Šaltas virtas bulves sugrūskite, pasūdykite, sudėkite riebalus, kiaušinius, miltus, manų kruopas ir suminkykite tešlą, iš kurios padarykite du didelius papločius. Vieną dėkite ant riebalais pateptos skardos, uždėkite įdarą, ant jo – antrą paplotį. Užspauskite kraštus, patepkite riebalais ir kepkite orkaitėje.

    Įdarui pakepinkite susmulkintą svogūną, sudėkite išvirtus supjaustytus grybus ir patroškinkite, sudėkite sumaltą mėsą. Viską apkepinkite, įdėkite kiaušinių, džiūvėsių.

    Iškepusį pyragą supjaustykite gabalais ir patiekite su salotomis.

    Skanaus.

Komentarai4
Sandra

normaliai taip

Lina Žebrauskienė

ir jis gerai pjaustosi?

Sandra

dar silta

Lina Žebrauskienė

pjaustyti salta ar jau atvesusi?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Virtos “gėlytės” Šaltos kavos kokteilis Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!