Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių traškučiai

Bulvių traškučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Aliejus , 0,5 litro
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Peperoni , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame bulves, supjaustome jas šiaudeliais. Įkaitiname aliejų ir sudedame bulves taip, kad aliejus jas apsemtų.

  2. Jos neturi susiliesti, taigi verdame mažais kiekiais. Verdame, kol bulvės tampa aukso spalvos, greitai išimame.

  3. Pabaigoje pabarstome bulvių prieskoniais ir peperoni.

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Virtų bulvių cepelinai su mėsa Skanios salotos su kumpiu Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!