Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių traškučiai

Bulvių traškučiai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Bulvės , 500 gramų
  • Aliejus , 0,5 litro
  • Prieskoniai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Peperoni , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupame bulves, supjaustome jas šiaudeliais. Įkaitiname aliejų ir sudedame bulves taip, kad aliejus jas apsemtų.

  2. Jos neturi susiliesti, taigi verdame mažais kiekiais. Verdame, kol bulvės tampa aukso spalvos, greitai išimame.

  3. Pabaigoje pabarstome bulvių prieskoniais ir peperoni.

Receptą atsiuntė Rima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės "Havajų" pica Helovyno punšas Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Zrazai su trimis įdarais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!