Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška)

Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška)
Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška) Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška) Bulvių užkepėlė (vegetariška/veganiška)
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 3 vienetai
  • Špinatai , 150 gramų
  • Aliejaus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sojų pieno , 2 stiklinės
  • Česnakas , 1 skiltelė
  • Rozmarinas , 1 žiupsnelis
  • Raudonėliai (Oreganas) , 1 žiupsnelis
  • Druska
  • Fermentinis sūris, nebūtina , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Skardelę patepkite aliejumi. Bulves nuskuskite ir supjaustykite plonais griežinėliais. Jais išklokite skardelės dugną.

  2. Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu, tada paskleiskite ant bulvių.

  3. Ant viršaus išdėliokite likusias bulves, pabarstykite prieskoniais. Jei norite užbarstykite sūrio.

  4. Viską užpilkite paruoštu padažu ( sojų pienu, česnaku, prieskoniais pavirtais porą minučių ant silpnos ugnies).

  5. Tada kepkite orkaitėje apie 30 -40 minutes 180 °C temperatūroje.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir mažiau praras mineralinių medžiagų bei vitaminų, jei jas dėsite ne į šaltą, o į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos pupelių kotletai GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Troškinys su soja Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!