Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvių vėdarai

Bulvių vėdarai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Bulvės, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 2 kilogramai
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Lašinukai , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaulių žarnos
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskutame bulves, nuplauname ir smulkiai sutarkuojame. Lašinukus ir svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname. Tuomet supilame ant sutarkuotų bulvių ir išmaišome.

  2. Įmušame kiaušinį, įberiame druskos ir viską išmaišome. Į žarnas sukrečiame bulvių tarkius, galus užrišame ir susmaigstome adata.

  3. Kepimo skardą ištepame riebalais, įpilame truputį vandens ir sudedame prikimštas vėdarų žarnas.

  4. Kepame apie 1 h 200 laipsnių temperatūroje.

Receptą atsiuntė Dovile
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Ypatingieji kotletai Želė tortas „Vasarėlė“ Zefyrai ant laužo Folijoje kepta vištiena Braškių ir kivių uogienė Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!