Greita paieška
Receptai
Draugai

Bulvų ir obuolių garnyras

Bulvų ir obuolių garnyras
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Bulvės , 1 kilogramas
  • Obuoliai , 150 gramų
  • Sviestas , 80 gramų
  • Džiūvėsėliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Mairūnas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuskustas bulves ir obuolius supjaustyti juostelėmis ir, įdėjus druskos, mairūno, troškinti mažame vandens kiekyje.

  2. Apibarstyti riebaluose pakepintais džiūvėsiais. Tinka prie neriebių mėsos patiekalų.

Receptą atsiuntė Loreta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Išvalyti grybai nepajuos, jei juos subersite į puodą su šaltu, truputį pasūdytu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Virtos “gėlytės” Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!