Greita paieška
Receptai
Draugai

Burnoje tirpstantys biskvitiniai sausainiukai

Burnoje tirpstantys biskvitiniai sausainiukai
Rekomenduojame:
Įvertino 18 lankytojų 5

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 140 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius plakti mikseriu vidutiniu greičiu. Palaipsniui suberti cukrų ir vanilinį cukrų ir plakti 3 minutes. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska, išmaišyti.

  2. Kabinti tešlą su šauktu ir dėti į skardą, išklotą kepimo popieriumi, paliekant tarp jų kelių centimetrų tarpus.

  3. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 8 – 9 minutes, kol sausainiai pagels. Skanaus!

Receptą atsiuntė Soffi
Komentarai5
Cloudlet

Tikrai labai skanūs ir greiti :) Tik nepadarykit labai didelių, nes ilgiau kepa, pradeda degti kraštai, o vidurys dar būna neiškepęs. Tešlos reiktų dėti maždaug 1-2cm skersmens. Skanaus!

Inesa

tikrai labai skanus ir greitai pasidaro :)
rekomenduoju

Jurate

Super sausainukai! Vaikai akimirksniu visus suvalge:)...Teko eiti is naujo teslos maisyti, kad ir suaugusieji pasmalyziautu:)

Brigita

Kepiau ir aš. Visiems labai patiko. Greita ir skanu. Tik aš juos dar cukraus pudra apibarsčiau.

teja

Kepiau,neblogai gavosi,patinka:)svarbiausia kad greita ir skanu:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!