Greita paieška
Receptai
Draugai

Burokėliai, įdaryti mėsa

Burokėliai, įdaryti mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 2 kg burokėlių, 300 g mėsos faršo, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto, 1/2 stiklinės grietinės, 2-3 šaukštai džiūvėsėlių, druskos, pipirų.

  2. Nedidelius burokėlius išvirkite, nulupkite, šaukštu išskobkite vidų ir sudėkite faršą: mėsą sumalkite mėsmale, sumaišykite su keptais svogūnais, druska ir pipirais. Įdarytus burokėlius apvoliokite džiūvėsėliuose, apšlakstykite pašildytu sviestu ir kepkite orkaitėje.

    Patiekalą paskaninkite grietine.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Dancing bubbles Dance in the Wood Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!