Greita paieška
Receptai
Draugai

Burokėlių blynai

Burokėlių blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Burokai , 500 gramų
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, baltieji , 1 žiupsnelis
  • Svogūnai , 1
  • Aliejus , 50
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtus burokėlius ir žalią svogūną sutarkuoti, sudėti manus, prieskonius, druską, kiaušinį, palaikyti apie 10 minučių ir kepti ant aliejaus keptuvėje.

  2. Valgyti su varške, sumaišyta su grietine.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Silkė su cinamonu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!