Greita paieška
Receptai
Draugai

Burokėlių ikra

Burokėlių ikra
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Morkos , 1 vienetas
  • Burokėliai, virti , 1 vienetas
  • Pomidorų pasta , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vyno actas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Morką ir virtą burokėlį smulkiai sutarkuojame.

  2. Įkaitiname aliejų. Pakepiname smulkintus česnakus ir svogūnus 2-3 minutes. Po to suberiame morkas ir kepiname dar 2-3 minutes.

  3. Sudedame burokėlius, įmaišome pomidorų pastą, vyno actą ir kepiname dar apie 5-7 minutes.

  4. Labai skanu su duoniukais, kepta duona ar krekeriais.

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gaivus varškės desertas Šašlykas orkaitėje Kepti grybai su paprika Sluoksniuotos tuno salotos Žemaičių blynai su faršu Varškės pyragas su jogurtu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!