Greita paieška
Receptai
Draugai

Burokėlių mišrainė

Burokėlių mišrainė
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Virtos bulvės , 5 vienetai
  • Vaisiai , 2 vienetai
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Kiaušiniai , 5 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Burokėliai , 1 vienetas
  • virtas kiaušinis , 2 vienetai
  • Vanduo , 200 mililitrų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Actas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnas smulkiai pjaustomas ir iš anksto 3-4 val marinuojamas vandenį sumaišius su actu ir cukrumi.

  2. Sluoksniai nuo apačios į viršų, kiekvienas pertepamas majonezu (išskyrus svogūnų sluoksnį): bulvės, morkos, obuoliai, 4 kiaušiniai, svogūnai, burokėliai, viršus beriamas tarkuotu kiaušiniu.

  3. Sluoksniuojama aukštesniame inde, 6-7 сm aukščio. Mišraine pastatoma į šaldytuvą nakčiai, kad visi sluoksniai susigertų. Skaniausia kitą dieną.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Čenakai Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!