Greita paieška
Receptai
Draugai

Burokėlių mišrainė su putpelių kiaušiniais, džiovintais vaisiais ir riešutais

Burokėlių mišrainė su putpelių kiaušiniais, džiovintais vaisiais ir riešutais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Burokėliai , 2 vienetai
  • Putpelių kiaušiniai , 8 vienetai
  • Džiovintos slyvos , 100 gramų
  • Džiovintos spanguolės , 50 gramų
  • Graikiniai riešutai , 50 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Gvazdikėliai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Raudonasis svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtą buroką apipjauti aplinkui ir ta juosta apjuosti tą vietą kur bus mišrainė. Kitus burokus sutarkuoti ar smulkiai supjaustyti.

  2. Į smulkintus burokus suberti spanguoles, įpjaustyti svogūną, suberti gvazdikėlius, pipirus, druską, užlieti užpilu, pagamintu iš aliejaus, citrinos sulčių ir garstyčių, bei sumaišyti.

  3. Pusę slyvų susmulkinti ir suberti ant lėkštės vidurio pasklaidant. Tarp jų sudėlioti perpjautus keturis virtus putpėlių kiaušinius ir užpilti burokine mase.

  4. Viršų apiberti graikiškais riešutais, aplinkui apdėlioti slyvomis ir kiaušinukais.

Receptą atsiuntė Regina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Želė tortas „Vasarėlė“ Kiaulienos nugarinė su sūriu Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!