Greita paieška
Receptai
Draugai
Čeburėkai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Įdarui:
- Aviena , 250 gramų
- Svogūnas , 1
- Česnakas , 2 skiltelės
- Riebalai kepimui , 250 gramų
- Druska
- Pipirai
Tešlai:
- Miltai , 250 gramų
- Mielės , 15 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Vandens mielės
Gaminimo instrukcija:
Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešlai išminkoma tešlą ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.
Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.
Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudžiami.
Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.
Keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!