Greita paieška
Receptai
Draugai

Čeburėkai

Čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Įdarui:
  • Aviena , 250 gramų
  • Svogūnas , 1
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Riebalai kepimui , 250 gramų
  • Druska
  • Pipirai
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Mielės , 15 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vandens mielės
Gaminimo instrukcija:
  1. Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.

  2. Iš nurodytų produktų užmaišoma tešlai išminkoma tešlą ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.

  3. Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.

  4. Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudžiami.

  5. Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.

  6. Keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Želė tortas „Vasarėlė“ Cukinija žiemai "Donecko" Ispaniškos pomidorų salotos Burokėlių salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!