Greita paieška
Receptai
Draugai
Čeburėkai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Įdarui:
- Aviena , 250 gramų
- Svogūnas , 1
- Česnakas , 2 skiltelės
- Riebalai kepimui , 250 gramų
- Druska
- Pipirai
Tešlai:
- Miltai , 250 gramų
- Mielės , 15 gramų
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Vandens mielės
Gaminimo instrukcija:
Virta aviena sumalama kartu su susmulkintu pakepintu svogūnu, česnaku. Pagardinama prieskoniais. Viskas sumaišoma.
Iš nurodytų produktų užmaišoma tešlai išminkoma tešlą ir palaikoma, kad pakiltų. Pakilusi tešla iškočiojama 1 centimetro storio sluoksniu.
Iš iškočiotos tešlos išpjaustomi apskritimai ir ant kiekvieno iš jų uždedama įdaro.
Tada tešlos apskritimas, sulenkiamas per pusę taip, kad įdaras liktų viduje, o apskritimo kraštai užspaudžiami.
Pusgaminiai sudedami ant miltuotos drobės ir palaikomi, kad pakiltų.
Keptuvėje gerai įkaitintuose riebaluose apkepami iš abiejų pusių apie 5 minutes.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!