Greita paieška
Receptai
Draugai

Čeburėkai

Čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaulienos faršas , 0,6 kilogramo
  • Svogūnai , 0,6 kilogramo
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Valgomoji soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė , 1 kilogramas
  • Miltai (kad neliptų tešla)
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlą daryti įprastai, tik labai gerai suminkyti, kad būtų glotni ir neliptų prie rankų.

  2. Iškočioti. Lėkštės dugnu ar specialia formą padarome blynelius. Tada sukrėsti faršą (sumaišytą su svogūnais ir druska), lenkti blyną pusiau ir "klijuoti"
    (gaunasi kaip krepšelis).

  3. Virti aliejuje.

Gairės: kibinai, Čeburekai
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei, nukėlę nuo ugnies, kiaušinius iškart panardinsite į šaltą vandenį, jie geriau nusilups ir kiaušinio trynys nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Virtos “gėlytės” Pekino kopūstų salotos Šašlykas orkaitėje Naminė pica Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!