Greita paieška
Receptai
Draugai

Čeburėkai

Čeburėkai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Užkandžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 600 gramų
  • Faršas , 400 gramų
  • Varškė , 200 gramų
  • Kefyras , 100 mililitrų
  • Kiaušinai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Soda , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Ruošiame mėsos įdarą: į faršą maišome su smulkintu svogūnu, prieskoniais, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome.

  2. Gaminame tešlą: į kitą dubenį dedame varškę, pilame kefyrą, įberiame po šaukštelį druskos ir sodos, įmušame kiaušinį. Viską gerai išmaišome, beriame miltus ir minkome tešlą.

  3. Tešlą iškočiojame, pjaustome stačiakampiais gabalėliais. Kiekvieno gabalėlio krašte dedame mėsos įdaro, kitu kraštu užlenkiame. Kraštelius užspaudžiame šakute.

  4. Į puodą pilame aliejaus. Kai aliejus užverda, dedame po kelis čeburėkus ir verdame ant silpnos ugnies. Vienai pusei gražiai apskrudus, reikia apversti.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Kava kitaip Vištienos kotletai su pievagrybiais Burokėlių salotos Dešrelės su bulvėmis Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!