Greita paieška
Receptai
Draugai

CEPELINAI SU FARŠU

CEPELINAI SU FARŠU
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 6

Gaminimo instrukcija:
  1. Bulvių 4kg;faršo -700;prieskoniai;svogūnų;Padažui-2svogūnai;sprandinė s-200gr.;grietinės;žalumynų...

  2. 3kg.bulvių sutarkuojam,išspaudžiam ir paliekam ,kad nusistovėtų krakmolas;likusį kg.susipjaustom ir išverdam ,sugrūdame ir viska sumaišome su tarkiais sudedame nusistovėjusį krakmolą,druską gerai išminkome...faršui svogūnus pasikepiname,beriame prieskonius pipiriukus,druskytę ir formuojame norimo dydžio ;verdame apie 15-20min.tiekiam tiesiog su grietine ar spirgučiais ar pasigaminame padažą-pasikepinam sprandinę,svogūnus,(dedam šaukštą miltų pilam sultinio) ir dedam grietinę,druskos,pipiriukų petražolių...SKANAUS :)

Komentarai6
Sandra

skanu...........

jolanta kasputienė

na dažnai nesilepinsi cepakais ..."gelbėjimo ratai" greit užsidėtų...:)aišku visas riebumas padažiuke...:(

Vita Macienė

visgi sunku atsispirti tokiems cepelinukams:)

nijole

Adminui parašyk pataisys

jolanta kasputienė

jo čia tai "gerai" prirašiau prie saldumynų:(ar neina pataisyti?nemoku beje ir ištrinti,pertaisyčiau adresata?:)

nijole

Tai jau tikrai saldus patiekalas - :):):) - letuviams galėtų vietoje torto būti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virtos bulvės bus skanesnės, jei joms verdant į vandenį įmesite svogūno galvutę arba kelias skilteles česnako.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Silkė su cinamonu Marinuota strimele Žemaičių blynai su faršu Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!