Greita paieška
Receptai
Draugai

Česnakinis padažas su agurkais

Česnakinis padažas su agurkais
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Raugintas agurkas , 0,5 vieneto
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Jogurtas, natūralus , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Žolelių mišinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.

  2. Česnakus sugrūdame.

  3. Į jogurtą įmaišome grietinę, agurką, česnaką, aliejų, žalumynus ir prieskonius.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Virta žuvis su daržovėmis Žuvis prancūziškai Bulvių ir aguročių sriuba Burokėlių salotos Pomidorų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!