Greita paieška
Receptai
Draugai

Česnakinis padažas su agurkais

Česnakinis padažas su agurkais
Rekomenduojame:
Įvertino 10 lankytojų

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Alyvuogių aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Raugintas agurkas , 0,5 vieneto
  • Česnakas , 4 skiltelės
  • Jogurtas, natūralus , 200 mililitrų
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Žolelių mišinys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Agurką smulkiai supjaustome arba sutarkuojame.

  2. Česnakus sugrūdame.

  3. Į jogurtą įmaišome grietinę, agurką, česnaką, aliejų, žalumynus ir prieskonius.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Pekino kopūstų salotos Pievagrybių padažas Sūrio padažas makaronams Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!