Greita paieška
Receptai
Draugai

Čili sriuba su mėsa

Čili sriuba su mėsa
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Kategorijos: Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Faršas , 300 gramų
  • Druska
  • Petražolės
  • Krapai
  • Čili pipiras , 1 vienetas
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Svogūnas , 1 galva
  • Raudonos pupelės , 100 gramų
  • Aštrus pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Fermentinis sūris , 30 gramų
  • Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
  1. Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką 2-3 minutes. Tuomet sudedame faršą ir nuolat maišant apie 10 minučių gerai apkepiname keptuvėje.

  2. Po to gana netirštą mėsos košę reikia sukrėsti į puodą su verdančiu vandeniu. Tiesa, jei norite tirštesnės sriubos, pilkite mažiau vandens ir atvirkščiai - daugiau vandens, kai norite skystesnės sriubytės.

  3. Į puodą sukrėskite konservuotas pupeles, smulkintą čili, įmaišykite pomidorų padažą ir dar maišant pavirti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.

  4. Prieskonių įmaišykite pagal skonį.

  5. Kai sriubą supilstysite į dubenėlius - apibarstykite tarkuotu sūriu :)

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai1
albertas

Zaiuriai skani sriuba gavosi, ir greit paruosema

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Sūrio padažas makaronams Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!