Greita paieška
Receptai
Draugai
Čili sriuba su mėsa
Kategorijos:
Tirštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Faršas , 300 gramų
- Druska
- Petražolės
- Krapai
- Čili pipiras , 1 vienetas
- Česnakas , 2 skiltelės
- Svogūnas , 1 galva
- Raudonos pupelės , 100 gramų
- Aštrus pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
- Fermentinis sūris , 30 gramų
- Vanduo , 1,5 litro
Gaminimo instrukcija:
Pakepiname susmulkintą svogūną ir česnaką 2-3 minutes. Tuomet sudedame faršą ir nuolat maišant apie 10 minučių gerai apkepiname keptuvėje.
Po to gana netirštą mėsos košę reikia sukrėsti į puodą su verdančiu vandeniu. Tiesa, jei norite tirštesnės sriubos, pilkite mažiau vandens ir atvirkščiai - daugiau vandens, kai norite skystesnės sriubytės.
Į puodą sukrėskite konservuotas pupeles, smulkintą čili, įmaišykite pomidorų padažą ir dar maišant pavirti ant nedidelės ugnies apie 10 minučių.
Prieskonių įmaišykite pagal skonį.
Kai sriubą supilstysite į dubenėlius - apibarstykite tarkuotu sūriu :)
Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai1
- Komentuoti
albertas

Zaiuriai skani sriuba gavosi, ir greit paruosema
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!