Greita paieška
Receptai
Draugai

Cinamoninė višta

Cinamoninė višta
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Višta , 1,5 kilogramo
  • Prieskoniai , 2 žiupsneliai
  • Ryžiai , 50 gramų
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Džiovinti persikai , 100 gramų
  • Džiovintos slyvos , 100 gramų
  • Kriaušės , 2 vienetai
  • Brukmės , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištą reikia įtrinti prieskoniais bei cinamonu, marinuoti reiktų keletą valandų. Kuo ilgiau marinuosite, tuo skanesnė višta bus.

  2. Vištą prikimškite ryžių, džiovintų vaisių, žalių obuolių, ir kepkite. Paskrudusi tokia višta būna tamsiai ruda, traškia odele.

  3. Įdarui galite naudoti džiovintų persikų ir slyvų, žalių obuolių ar ryžių. Nebūtina į įdarą sudėti visus ingredientus, galima improvizuoti. Geriausias padažas tokiai vištai yra trintos bruknės su kriaušėmis. Kepant vištą galima greta į skardą įdėti obuolių.

Receptą atsiuntė Dominyka
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Krabų lazdelių suktinukai Česnakinis padažas kebabams Ridikėlių ir agurkų salotos Vaisių ir uogų desertas Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!