Greita paieška
Receptai
Draugai

Cinamoninis obuolių keksas

Cinamoninis obuolių keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pasukos , 1 stiklinė
  • Aliejus , 0,3 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanilės ekstraktas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laipsnių. Pasiruoškite skardą.

  2. Obuolius nusilipkite, išdarinėkite ir supjaustykite labai smulkiais gabaliukais. Sumaišykite su 1 šaukšteliu cinamono ir 0,25 stiklinės cukraus.

  3. Dubenyje išsukite aliejų, pasukas, kiaušinius ir vanilės ekstraktą.

  4. Sudėti druską, miltus, kepimo miltelius, likusį cinamoną ir cukrų. Viską gerai išmaišyti (maišyti apie 3 minutes).

  5. Į gautą masę sudedame obuolius ir išmaišome. Supilame į skardą, išlyginame paviršių. Galima dar apibarstyti cukrumi ir cinamonu.

  6. Kepti apie 50 minučių, kol pagaliuku patikrinus, jis nebus sausas.

  7. Pjaustyti tiktai visiškai atvėsusį.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Pikantiški vištienos kepsneliai Virtos “gėlytės” Grybų padažas Silkė su cinamonu Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!