Greita paieška
Receptai
Draugai

Cinamoninis obuolių keksas

Cinamoninis obuolių keksas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Keksai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cinamonas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pasukos , 1 stiklinė
  • Aliejus , 0,3 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Vanilės ekstraktas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Obuoliai , 2 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C laipsnių. Pasiruoškite skardą.

  2. Obuolius nusilipkite, išdarinėkite ir supjaustykite labai smulkiais gabaliukais. Sumaišykite su 1 šaukšteliu cinamono ir 0,25 stiklinės cukraus.

  3. Dubenyje išsukite aliejų, pasukas, kiaušinius ir vanilės ekstraktą.

  4. Sudėti druską, miltus, kepimo miltelius, likusį cinamoną ir cukrų. Viską gerai išmaišyti (maišyti apie 3 minutes).

  5. Į gautą masę sudedame obuolius ir išmaišome. Supilame į skardą, išlyginame paviršių. Galima dar apibarstyti cukrumi ir cinamonu.

  6. Kepti apie 50 minučių, kol pagaliuku patikrinus, jis nebus sausas.

  7. Pjaustyti tiktai visiškai atvėsusį.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Šašlykas ruoštas majoneze Zrazai su trimis įdarais BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Vištiena su paprika Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!