Greita paieška
Receptai
Draugai

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Sviestas , 125 gramai
  • Cukrus , 75 gramai
  • Vanilinis cukrus , 7 gramai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Mineralinis vanduo , 125 mililitrai
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpiname ir atvėsiname sviestą.

  2. Išplakame sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.

  3. Įmaišome druską, pieną ir gazuotą mineralinį vandenį.

  4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.

  5. Įkaitiname čirvinę ir pilame po 2 šaukštus tešlos.

  6. Kepame, kol gražiai pagelsta.

Receptą atsiuntė Emilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Miltiniai blynai Sūrio padažas makaronams Burokėlių mišrainė su majonezu Grybų padažas Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!