Greita paieška
Receptai
Draugai

Čirviniai blynai

Čirviniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Sviestas , 125 gramai
  • Cukrus , 75 gramai
  • Vanilinis cukrus , 7 gramai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 250 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 250 mililitrų
  • Mineralinis vanduo , 125 mililitrai
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpiname ir atvėsiname sviestą.

  2. Išplakame sviestą su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kiaušiniais.

  3. Įmaišome druską, pieną ir gazuotą mineralinį vandenį.

  4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir įmaišome į tešlą.

  5. Įkaitiname čirvinę ir pilame po 2 šaukštus tešlos.

  6. Kepame, kol gražiai pagelsta.

Receptą atsiuntė Emilija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Naminė pica Čenakai Virtos “gėlytės” Mieliniai čeburėkai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!