Greita paieška
Receptai
Draugai

Citrinų padažas

Citrinų padažas
Citrinų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Citrina , 2 vienetai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 150 gramų
  • Sviestas , 35 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išspausti iš dviejų citrinų sultis.

  2. Nutarkuoti žievelės, kad gautųsi 1 šaukštas.

  3. Išplakti kiaušinius ir sumaišyti su citrinos žievele ir citrinos sultimis.

  4. Į citrinų mišinį įdėti sviesto gabaliuką ir kaitinti ant ugnies apie 10 min. Vis pamaišant.

  5. Po to išgriebti citrinų žieveles arba nukošti.

  6. Išplakti su cukrumi. Turi nelikti cukraus kristaliukų.

  7. Supilstyti į stiklainiukus, sandariai uždaryti. Laikyti šaldytuve galima iki 2 savaičių.

Receptą atsiuntė Iveta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminiai kotletai Sūrio padažas makaronams Tarkuotų bulvių virtinukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!