Greita paieška
Receptai
Draugai

Citrinų padažas

Citrinų padažas
Citrinų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Citrina , 2 vienetai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 150 gramų
  • Sviestas , 35 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išspausti iš dviejų citrinų sultis.

  2. Nutarkuoti žievelės, kad gautųsi 1 šaukštas.

  3. Išplakti kiaušinius ir sumaišyti su citrinos žievele ir citrinos sultimis.

  4. Į citrinų mišinį įdėti sviesto gabaliuką ir kaitinti ant ugnies apie 10 min. Vis pamaišant.

  5. Po to išgriebti citrinų žieveles arba nukošti.

  6. Išplakti su cukrumi. Turi nelikti cukraus kristaliukų.

  7. Supilstyti į stiklainiukus, sandariai uždaryti. Laikyti šaldytuve galima iki 2 savaičių.

Receptą atsiuntė Iveta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei kmynus prieš naudodami užmerksite šiltame vandenyje, jų aromatas bus stipresnis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvės su grybais kaimiškai Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Šaltos kavos kokteilis Gardutėlė kriaušių uogienė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!