Greita paieška
Receptai
Draugai

Ciuricho pjausnys

Ciuricho pjausnys
Ciuricho pjausnys
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Veršienos filė , 600 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Sultinys , 125 mililitrai
  • Baltas vynas , 125 mililitrai
  • Grietinėlė , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis.

  2. Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės.

  3. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste.

  4. Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberiame miltus, supilame vyną, sultinį ir užverdame. Nukaičiame. Įmaišome grietinėlę.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Krevetės grietinėlės padaže Tarkuotų bulvių virtinukai Pekino kopūstų salotos Čirviniai blynai Šašlykas orkaitėje Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!