Greita paieška
Receptai
Draugai
Ciuricho pjausnys
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Veršienos filė , 600 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Svogūnas , 1 vienetas
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Sultinys , 125 mililitrai
- Baltas vynas , 125 mililitrai
- Grietinėlė , 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis.
Porcijomis apkepiname svieste ir išimame iš keptuvės.
Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir pakepiname keptuvėje likusiame svieste.
Mėsą sudedame prie svogūnų, pasūdome, pagardiname pipirais. Suberiame miltus, supilame vyną, sultinį ir užverdame. Nukaičiame. Įmaišome grietinėlę.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!