Greita paieška
Receptai
Draugai

Creme brulee

Creme brulee
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 100 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai , 4 vienetai
  • Vanilė, ankštis , 1 vienetas
  • Romas , 80 mililitrų
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Pienas, riebus , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Pupeles sutarkuokite.

  2. Ant nedidelės ugnies pakaitinkite pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.

  3. Trynius suplakite su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilkite į verdantį pieną. Pieną išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (patikrinkite ar desertas yra iškepęs jį lengvai pakratydami. Jeigu kremas nedreba, reiškiasi - iškepęs).

  4. Gatavą desertą atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi (naudokite specialų degiklį).



    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtos “gėlytės” Kukurūzai su medumi Dešrelės su bulvėmis Sūrio padažas makaronams Purūs blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!