Greita paieška
Receptai
Draugai

Creme brulee

Creme brulee
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 100 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Kiaušiniai, tryniai , 4 vienetai
  • Vanilė, ankštis , 1 vienetas
  • Romas , 80 mililitrų
  • Grietinėlė , 400 mililitrų
  • Pienas, riebus , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 100°C temperatūros. Pupeles sutarkuokite.

  2. Ant nedidelės ugnies pakaitinkite pieną su grietinėle ir tarkuotomis pupelėmis.

  3. Trynius suplakite su cukrumi, o tada plakinį, po truputį, supilkite į verdantį pieną. Pieną išpilstykite į kepimo formeles ir pašaukite į orkaitę 30 - 40 minučių (patikrinkite ar desertas yra iškepęs jį lengvai pakratydami. Jeigu kremas nedreba, reiškiasi - iškepęs).

  4. Gatavą desertą atvėsinkite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą.
    Deserto viršų karamelizuokite ruduoju cukrumi (naudokite specialų degiklį).



    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonaus česnakų kvapo beveik neliks, jei išgersite kavos, suvalgysite petražolių, krapų, gvazdikėlių arba salierų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtų bulvių cepelinai su mėsa Silkė su cinamonu Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Mieliniai čeburėkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!