Greita paieška
Receptai
Draugai
Cukinija apvalkale su česnakiniu padažu
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Cukinija , 1 vienetas
Padažui:
- Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
- Graikiniai riešutai , 1 sauja
- Česnakai , 2 skiltelės
Tešlai:
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Garstyčios , 1,5 arbatinio šaukštelio
- Miltai , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Cukiniją supjaustome plonais pusžiedžiais ir apkepiname iš abiejų pusių (nebūtinai).
Merkiame į tešlą padarytą sumaišius kiaušinius, miltus ir garstyčias.
Padažui - sumaišome majonezą su išspaustu česnaku ir smulkintais graikiškais riešutais.
iškeptas abiejų pusių cukinijas patiekiame su česnakiniu padažu.
Komentarai1
- Komentuoti
Viktorija

Man neypatingai patiko. Be to, kad gaminsit, tai bent jau man trūko dar druskos recepte. :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!