Greita paieška
Receptai
Draugai

Cukinija apvalkale su česnakiniu padažu

Cukinija apvalkale su česnakiniu padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija , 1 vienetas
Padažui:
  • Majonezas , 1 valgomasis šaukštas
  • Graikiniai riešutai , 1 sauja
  • Česnakai , 2 skiltelės
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Garstyčios , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Cukiniją supjaustome plonais pusžiedžiais ir apkepiname iš abiejų pusių (nebūtinai).

  2. Merkiame į tešlą padarytą sumaišius kiaušinius, miltus ir garstyčias.

  3. Padažui - sumaišome majonezą su išspaustu česnaku ir smulkintais graikiškais riešutais.

  4. iškeptas abiejų pusių cukinijas patiekiame su česnakiniu padažu.

Komentarai1
Viktorija

Man neypatingai patiko. Be to, kad gaminsit, tai bent jau man trūko dar druskos recepte. :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės greičiau išvirs, jei į puodą įdėsite šaukštą sviesto arba aliejaus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Marinuota strimele Tarkuotų bulvių virtinukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!