Greita paieška
Receptai
Draugai

Cukinijos desertas su citrusiniais vaisiais

Cukinijos desertas su citrusiniais vaisiais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 2

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Cukinija , 2,5 kilogramo
  • Apelsinai , 1 kilogramas
  • Citrina , 1 kilogramas
  • Cukrus , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:

Nuskusti cukinijas ir supjaustyti 1 - 2 cm kubeliais, apelsinus sipjaustyti smulkiau, citrinų geltoną sluoksnį nuskusti skustuku, baltą sluoksnį nulipti, nes jis kartus, ir susmulkinti peiliu ar smulkintuvu. Užpilti cukrumi ir palaikyti, geriausia per nakti. Paskui pavirti apie valandą, kol cukinija įgaus geltoną spalvą, supilstyti į stiklainius ir uždaryti. Galima ir su užsukamais dangteliais. Skanaus smaguriavimo, o toliau kiekvieno fantazija, kur panaudoti.

Komentarai2
ona

Cukraus reikia deti daug daugiau, jei citrinu toks kiekis.

Daina

Pabandžiau.
Sudėjus visko tiek kaip parašyta, gavau 4 litrus deserto. Nesitikėjau, kad jis bus toks skystas , o be to ir rūgštokas, nors citrinas tikrai švariai nulupau. Kitą kartą mažiau dėsiu.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Virtos “gėlytės” Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Virti briuselio kopūstai su sviestu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!