Greita paieška
Receptai
Draugai

Cukinijų ir jūros gėrybių padažas

Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. Cukinija, 2 vienetai
    Česnakai, svogūnėliai, 2 vienetai
    Krevetės be kevalo, 200 gramų
    Midijos, 200 gramų
    Grietinėlė, 200 mililitrų
    Prieskoniai, provanso, pagal skonį
    Juodieji pipirai, malti, pagal skonį
    Druska, pagal skonį
    Spageti
    Fermentinis sūris, Džiugas, truputį

  2. Vietoje krevečių ir midijų galite naudoti 400 g. jūros gėrybių kokteilį. Kiekiai nurodyti 2-3 porcijoms.

    Susmulkinti česnaką, pakepti keptuveje su trupučiu aliejaus. Sutarkuoti cukinijas, sudėti į keptuvę, ir kartu su česnaku troškinti sumažinus ugnį. Tada pagal skonį pagardinti provanso prieskoniais, pipirais bei druska. Kai cukinijos pradės leisti savo sultis - įdėti jūros gėrybes ir toliau troškinti. Kai juros gėrybės šiek tiek suminkštės įpilti gretinėlę.

    Makaronus paruoškite taip:
    Į puodą įpilti dvigubai daugiau vandens nei bus makaronų. Pasūdyti. Kai vanduo užvirs įmesti norimą kiekį makaronų ir virti apie 7-10 min.
    Makaronus su padažu galima pagardinti sūriu.

    Skanaus! (:

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vengrijos agurkai Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Ispaniškos pomidorų salotos Blyneliai su cukinija Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!