Greita paieška
Receptai
Draugai

Cukriniai sausainiai su cinamonu

Cukriniai sausainiai su cinamonu
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 110 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai , 1,5 stiklinės
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą maišyti su cukrumi tol, kol cukrus ištirps ir gausime vienalytę purią masę.

  2. Įmušti kiaušinį, įlašinti vanilės ekstrakto, išplakti.

  3. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska ir suberti į plakinį, gerai išmaišyti.

  4. Rankomis formuoti graikiško riešuto dydžio rutuliukus, juos apvolioti cukraus ir cinamono mišinyje, dėti į kepimo skardą, lengvai suploti. Tarpus tarp sausainių palikti didesnius, nes kepant jie plėsis.

  5. Kepti iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-12 minučių. Iškeptus nuimti nuo skardos ir atvėsinti.

Komentarai1
G!

Miltų reikia žymiai daugiau

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielės greičiau pakils, jei jas užpilsite šiltu pienu su cukrumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Virti briuselio kopūstai su sviestu Purūs keksiukai Daržovių troškinys su vištiena Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!