Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių balandėliai

Daržovių balandėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 12 bulvių,
    5 – 6 stambios morkos,
    1 svogūnas,
    1 saliero šaknis su lapais,
    1 stiklinė ryžių,
    4 – 5 šaukštai aliejaus,
    1 šaukštas raudonųjų pipirų,
    druska,
    juodieji pipirai,
    kopūsto lapai,
    10pomidorų.

  2. Bulves ir morkas stambiai sutarkuoti, susmulkinti svogūną ir salierą. Ryžius apvirti, užpilti šaltu vandeniu ir nusunkti. Viską sudėti į indą su pašildytu aliejumi ir truputį pakepinti.

    Kopūsto lapus nuplikyti verdančiu vandeniu. Paruoštą daržovių masę dėkite ant kopūstlapių ir darykite nedidelius balandėlius. Sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje. Užpilkite pomidorų padažu ir dar pakepinkite. Galima valgyti šiltus ir šaltus. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Čenakai Purūs keksiukai Grybų padažas Kepta žuvis marinate Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!