Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių balandėliai

Daržovių balandėliai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 12 bulvių,
    5 – 6 stambios morkos,
    1 svogūnas,
    1 saliero šaknis su lapais,
    1 stiklinė ryžių,
    4 – 5 šaukštai aliejaus,
    1 šaukštas raudonųjų pipirų,
    druska,
    juodieji pipirai,
    kopūsto lapai,
    10pomidorų.

  2. Bulves ir morkas stambiai sutarkuoti, susmulkinti svogūną ir salierą. Ryžius apvirti, užpilti šaltu vandeniu ir nusunkti. Viską sudėti į indą su pašildytu aliejumi ir truputį pakepinti.

    Kopūsto lapus nuplikyti verdančiu vandeniu. Paruoštą daržovių masę dėkite ant kopūstlapių ir darykite nedidelius balandėlius. Sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje. Užpilkite pomidorų padažu ir dar pakepinkite. Galima valgyti šiltus ir šaltus. Skanaus.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Trapūs, sultingi kibinai Vištienos širdelių guliašas Šalta kava su sultimis Ridikėlių ir agurkų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!