Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių ir mėsos vėrinukai

Daržovių ir mėsos vėrinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 200 gramų
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Reikės:
  • Vištienos filė , 400 gramų
  • Baklažanai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Pomidorai , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome vištienos filė kubeliais.

  2. Pasimarinuojame vištieną: mėsos gabaliukus apibarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku, krapais ir apšlakstome citrinos sultimis. Galiausiai užpilame jogurtą ir išmaišome.

  3. Mėsa turėtų marinuotis apie 1-2 valandas (jei turit laiko, galima laikyti ir per naktį).

  4. Mėsą veriame pakaitomis su baklažanų (mažų), pomidorų ir svogūnų griežinėliais.

  5. Kad nesudegtų vėrinukus įsukau į foliją.

  6. Kepkite apie 45 minutes vidutinio karštumo (180 laipsnių) orkaitėje.

Receptą atsiuntė Meilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Obuolių sulčių - kmynų gėrimas Pomidorų sriuba su ryžiais Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Mėsos troškinys su daržovėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!