Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių ir mėsos vėrinukai

Daržovių ir mėsos vėrinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Česnakai , 2 skiltelės
  • Krapai , 1 pundelis
  • Jogurtas, natūralus , 200 gramų
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Reikės:
  • Vištienos filė , 400 gramų
  • Baklažanai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Pomidorai , 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome vištienos filė kubeliais.

  2. Pasimarinuojame vištieną: mėsos gabaliukus apibarstome druska, pipirais, smulkintu česnaku, krapais ir apšlakstome citrinos sultimis. Galiausiai užpilame jogurtą ir išmaišome.

  3. Mėsa turėtų marinuotis apie 1-2 valandas (jei turit laiko, galima laikyti ir per naktį).

  4. Mėsą veriame pakaitomis su baklažanų (mažų), pomidorų ir svogūnų griežinėliais.

  5. Kad nesudegtų vėrinukus įsukau į foliją.

  6. Kepkite apie 45 minutes vidutinio karštumo (180 laipsnių) orkaitėje.

Receptą atsiuntė Meilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Šaltiena greitpuodyje Virtų bulvių cepelinai su mėsa Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!