Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių kukulaičiai

Daržovių kukulaičiai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 600 g įvairių daržovių (morkų, kopūstų, bulvių, kaliaropių ir kt.)
    150 g sviesto arba margarino
    2 riekelės batono
    2 kiaušiniai
    1 stiklinė pieno
    250 g miltų
    5 šaukštai džiūvėsėlių
    druska
    pipirai
    česnako
    džiovintų prieskonių.

  2. Daržoves supjaustome, pakepame su 100 g sviesto, užpilame truputį vandens, įberiame druskos ir troškiname ant mažos ugnies, kol suminkštėja.
    Batoną supjaustome kubeliais ir apkepame su likusiu sviestu.
    Daržoves ir batoną sumalame.
    Į šią masę įmušame kiaušinius, suberiame miltus, prieskonius, įpilame pieną.
    Suformuojame kukulius ir verdame 10 min. pasūdytame vandenyje.
    Patiekiame karštus, pabarstytus pakeptais džiūvėsėliais.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Padaže nebus gumuliukų, jei miltus išplaksite pasūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Marinuotas liežuvis šaltam užkandžiui Grybų ir bulvių apkepas Virtos “gėlytės” Varškės pyragas su pudingu Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!