Greita paieška
Receptai
Draugai

Daržovių troškinys su grybais

Daržovių troškinys su grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Druska
  • Pipirai
Reikės:
  • Sultinys , 1 vienetas
  • Majonezas , 4 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai , 200 gramų
  • Bulvės , 2 vienetai
  • Morkos , 2 vienetai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pupelės , 100 gramų
  • Pomidorų padažas , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pupeles nuplauti ir užmerkti nakčiai šaltame vandenyje. Gerokai apvirti ir nusunkti.

  2. Stiklinėje karšto vandens ištirpinti kubelį sultinio. Bulves, morkas ir svogūną supjaustyti kubeliais, o nuplautus ir nusausintus pievagrybius – griežinėliais.

  3. Supjaustytas daržoves sumaišyti su apvirtomis pupelėmis, pagardinti prieskoniais ir viską sudėti į troškintuvą. Grybų sultinį išmaišyti su pomidorų padažu bei majonezu ir supilti į daržovių mišinį. Daržoves troškinti apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje

Receptą atsiuntė Katerina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Želė tortas „Vasarėlė“ Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!