Greita paieška
Receptai
Draugai
Datulių ir riešutų saldainiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Riešutai , 1 stiklinė
- Datulės , 0,7 stiklinės
- Džiovintos vyšnios , 0,3 stiklinės
- Vanilės ekstraktas , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Kokoso drožlės , 0,2 stiklinės
- Jūros druska , 1 žiupsnelis
- Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Visų pirma pasakysiu kelias pastabas: riešutai turi būti nesūdyti, o datulės bei vyšnios be kauliukų.
Susmulkinkite riešutus su druska kaip įmanoma smulkiau. Geriausia būtų tai padaryti su virtuviniu kombainu ar blenderiu.
Tuomet sudėkite datules, vyšnias ir toliau smulkinkite, maišykite, kol gausite vientisą masę.
Įlašinkite vanilę ir vandenį. Pamaišykite kelias sekundes, kol masė pasidarys lipni.
Iš masės padarykite 3-5 cm skersmens rutuliukus, pavoliokite juos kokoso drožlėse ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (tokio dydžio, kad tilptų į šaldytvą).
Šaldykite 15-30 minučių. Skanaus ;)
Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!