Greita paieška
Receptai
Draugai

Degantys karameliniai lietiniai

Degantys karameliniai lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lietiniai , 4 vienetai
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Brendis , 3 valgomieji šaukštai
  • Aliejus , 40 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite apelsino žievelę. Išskirstykite skiltelėmis. Pusę apelsino skiltelių pasilikite papuošimui, o iš kitos pusės išspauskite apelsinų sultis.

  2. Lietinius sulenkite per pusę ir dar kartą per pusę (gausite trikampio formos lietinius). Juos gausiai apibarstykite cukraus pudra ir kepkite įkaitintame aliejuje, kol iškeps, o cukrus susikaramelizuos.

  3. Baigdami kepti lietinius, apšlakstykite juos apelsinų sultimis. Į keptuvę sudėkite apelsino skilteles ir šiek tiek jas pakepkite. Į karštas lėkštes dėkite po du lietinius, papuoškite apelsino skiltelėmis. Prieš patiekdami lietinius, apšlakstykite juos brendžiu ir uždekite.

Komentarai1
Administrator

tai Crepes "Suzette" receptas, tik siektiek pakeistas.. ;) tikrai skanu tik as dar pilu grand marnier likerio ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Zrazai su trimis įdarais Šašlykas ruoštas majoneze zuikis su juoda duona ir kmynais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!