Greita paieška
Receptai
Draugai

Desertas "Cremee Brulee"

Desertas "Cremee Brulee"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Grietinė , 0,5 litro
  • Pienas, riebus , 0,5 litro
  • Kiaušinio tryniai , 12 vienetų
  • Cukraus pudra , 200 gramų
  • Vanilės ankštis , 1 vienetas
  • Cukrus , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Užkaitinkite pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę. Atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.

  2. Sumaišykite cukrų su tryniais, kol jie taps balti.

  3. Pamažu sumaišykite pieną ir trynius.

  4. Išpilstykite masę į mažus indėlius.

  5. Skardą patieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą.

  6. Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve 1-3 val.

  7. Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi ir jį uždeginkite.

  8. Išmok gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Folijoje kepta vištiena Purūs keksiukai Virtos “gėlytės” Obuolių sulčių - kmynų gėrimas Mėsos troškinys su daržovėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!