Greita paieška
Receptai
Draugai
Desertas "Cremee Brulee"
Kategorijos:
Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Grietinė , 0,5 litro
- Pienas, riebus , 0,5 litro
- Kiaušinio tryniai , 12 vienetų
- Cukraus pudra , 200 gramų
- Vanilės ankštis , 1 vienetas
- Cukrus , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Užkaitinkite pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę. Atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
Sumaišykite cukrų su tryniais, kol jie taps balti.
Pamažu sumaišykite pieną ir trynius.
Išpilstykite masę į mažus indėlius.
Skardą patieskite kepimo popieriumi ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min., kol įgis norimą tekstūrą.
Išimkite iš orkaitės ir laikykite šaldytuve 1-3 val.
Išėmę iš šaldytuvo, padenkite cukrumi ir jį uždeginkite.
Išmok gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
Receptą atsiuntė www.ciopciop.lt
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!